Retour à l'aperçu

Evonik Oostende

 • Flandre occidentale
 • Chimie

  Evonik Silica Belgium is een marktleider in de speciaalchemie bestemd voor diverse sectoren, zoals voeding en gezondheid. In de vestiging in Oostende zijn wij gespecialiseerd in silica additieven voor tandpasta en dierenvoeding.

  Après votre inscription, vous visiterez à la fois Proviron Ostend et Ostend Basic Chemicals et Evonik Ostend. Pour cette visite, vous ne devez vous inscrire qu'une seule fois auprès de l'une de ces trois entreprises.

  Evonik is één van de wereldmarktleiders in speciaalchemie. Het concern is wereldwijd actief in meer dan 100 landen. Wij produceren dan wel geen autobanden, matrassen, tabletten of dierenvoeding. En toch zit Evonik in deze eindproducten, en nog veel meer. Hoewel we vaak maar een kleine hoeveelheid toevoegen, maakt dit juist het verschil. Evonik maakt banden energiezuiniger, matrassen veerkrachtiger, tabletten efficiënter en dierenvoeding gezonder. Dat is wat speciaalchemicaliën doen. En hierin behoren we tot de besten van de wereld. Evonik Oostende stelt een 50-tal medewerkers tewerk. Zij maken dagelijks het verschil. Dankzij onze medewerkers kunnen wij elke dag opnieuw de beste producten leveren aan onze klanten, zonder de veiligheid en het milieu uit het oog te verliezen.

  Qu'y a-t-il à découvrir ?

  Op 13 mei kan je bij Evonik Silica Belgium Oostende de magie van onze chemie vanop de eerste rij beleven. We bieden onze bezoekers een figuurlijke blik achter de schermen van onze plant, ontdekking van wat Evonik nog meer te bieden heeft en hoe wij dagdagelijks milieubewuste bijdragen leveren aan de maatschappij. Onze aandacht zal gaan naar jonge bezoekers. Die hopen we warm te maken voor een studie in de chemie en de techniek. Bijna afgestudeerden kunnen dan weer uitgebreid kennismaken met ons als toekomstige werkgever of stagebedrijf. Kom langs voor een gezellige babbel en wie weet word jij wel onze nieuwe collega.
  Op een leuke manier zal je de werking van ons bedrijf ontdekken en kom je veel te weten over onze innovatieve producten. Want Evonik-producten gebruik je elke dag.
  Kleine en grote bezoekers mogen ook zelf uitzoeken hoe ze tandpasta kunnen maken.

  Après votre inscription, vous visiterez à la fois Proviron Ostend et Ostend Basic Chemicals et Evonik Ostend. Pour cette visite, vous ne devez vous inscrire qu'une seule fois auprès de l'une de ces trois entreprises.

  Oudenburgsesteenweg 100
  8400 Oostende
  13/05/2023
  13h30 - 16h00
  Des places de stationnement sont disponibles sur le site de l'entreprise.
  Les animaux domestiques ne sont pas autorisés
  Cette activité est accessible aux personnes à mobilité réduite.
  Il n'y a pas d'âge minimum. La fabrication de dentifrice est possible à partir de 6 ans.