Retour à l'aperçu

INEOS Styrolution Belgium

  • Anvers
  • Matières plastiques

INEOS Styrolution Belgium NV behoort tot de INEOS groep en is gevestigd in de Antwerpse haven. Wij zijn een toonaangevende producent van styreen en styreengebaseerde kunststoffen. De INEOS groep is een wereldspeler in de scheikundige industrie. INEOS viert dit jaar zijn 25-jarige bestaan, gestart in 1998 in Antwerpen. Als dat geen reden is om onze deuren te openen voor het publiek !

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Onze 370 medewerkers werken in 4 world-scale productie-eenheden en 1 logistieke terminal, van waaruit we onze waren naar klanten verzenden. Onze producten worden gebruikt in een breed gamma van consumptiegoederen, waaronder auto's, speelgoed, verpakkingsmateriaal, electronica en huishoudtoestellen. Wij zijn een SEVESO-bedrijf. Dit betekent dat wij bijzondere voorschriften in acht nemen voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers. Wij zijn trots op wat we doen en laten dit op 13 mei graag zien aan het grote publiek en aan toekomstige sollicitanten. Wees welkom !

  • Ineos

Qu'y a-t-il à découvrir ?

Je kan onze styreenproductie-eenheid en 2 van onze kunststofproductie-eenheden bezoeken. We geven je graag ook een inkijk in onze logistieke operatie en in onze ondersteunende diensten (techniek, analyse).

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Scheldelaan 600
2040 Antwerpen
13/05/2023
09h30 - 18h00
Des places de stationnement sont disponibles sur le site de l'entreprise et à proximité.
Les animaux domestiques ne sont pas autorisés.
Cette activité n'est pas accessible aux personnes handicapées.
Âge minimum: 6 ans