Retour à l'aperçu

Proviron Hemiksem

  • Anvers
  • Matières plastiquesChimie

Chemistry between us. Wij zijn Proviron, flexibel globaal chemisch bedrijf. We ontwerpen, produceren en verkopen innovatieve ‘tussen-producten’ voor specifieke nichemarkten. We zijn de schakel tussen de grondstoffen en de productie bedrijven. We doen dit op onze ‘duurzame’ manier ingebakken in ons DNA sinds 1977. Onze producten worden ingezet bij duurzame toepassingen voor polymeren, verven en lijmen op waterbasis, veevoeder, remsystemen, ontdooimiddelen, ecologische warmte- en koelingsinstallaties, aquacultuur en bio-gebaseerde weekmakers voor plastic.

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Onze bedrijfsnaam is dan ook niet toevallig de samensmelting van "PROcess" en "EnVIRONment". Door het hertekenen en optimaliseren van processen, ontwikkelen wij de creatieve en solide oplossingen met positieve invloed op milieu, mens en gezondheid. Onze chemie maakt de verbinding voor een duurzame toekomst.

Qu'y a-t-il à découvrir ?

Op de bedrijfsterreinen van Proviron word je meegenomen voor een bezoek aan verschillende installaties. We bezoeken o.a. de ‘remvloeistof recycling unit’ en de afdeling ‘luchtvaart ontijzingsmiddelen’. We gaan kijken naar de installatie voor ‘veevoerder supplementen’ die een alternatief vormen voor preventief antibiotica gebruik. En we duiken binnen in één van de grootste indoor kweekfaciliteiten voor microalgen.

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Georges Gilliotstraat 60
2620 Hemiksem
14/05/2023
13h00 - 16h00
Des places de stationnement sont disponibles sur le site de l'entreprise.
Les animaux domestiques ne sont pas autorisés.
Cette activité est partiellement accessible aux personnes handicapées.
Âge minimum: 6 ans