Retour à l'aperçu

PVG Liquids

  • Flandre orientale
  • Matières plastiquesChimie

PVG Liquids ligt in de Gentse haven en is vooral bekend van de 20 liter Qlima vloeibare kachelbrandstof in de DIY-zaken. Onze oranje PET-jerrycan springt daar tijdens de winter in het oog.

Schrijf je in via mail

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Minder geweten is dat PVG zelf de 'uitvinder' is van deze lichtgewicht stapelbare jerrycan en dat we deze zelf blazen in onze Gentse site. Naast kachelbrandstof, zijn we ook actief in het verpakken van andere chemische vloeistoffen, gaande van 1 liter tot 1000 liter IBC verpakkingen. We steken niet onder stoelen of banken dat PVG, zowel wat de vloeistoffen betreft als de verpakkingen, grote ambities heeft om in de toekomst bekend te staan om onze duurzaamheid. De uitdaging is gestart!

Qu'y a-t-il à découvrir ?

Heb je je al eens afgevraagd hoe een schip vol chemicaliën uiteindelijk in je supermarkt terug te vinden is in flessen van 1, 5 of 20 liter? Kom dan zeker een kijkje nemen bij PVG Liquids. Je ziet hoe flessen geblazen, gevuld en daarna klaargezet worden om naar jouw winkel vervoerd te worden. Bezoekers worden verzocht om gesloten schoeisel te dragen, zonder hakken. Als je ons wil bezoeken, mag je voor 30 april mailen naar m.verbeke@pvg.eu

Schrijf je in via mail

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Belgicastraat 1
9042 Gent
13/05/2023
10h00 - 16h00
Des places de stationnement sont prévues sur le site de l'entreprise
Les animaux domestiques ne sont pas autorisés
Cette activité n'est pas accessible aux personnes handicapées.
Âge minimum: 12 ans