Retour à l'aperçu

Soudal

  • Anvers
  • Matières plastiques

Soudal is de grootste onafhankelijke producent in Europa van mastieken, lijmen en PU-schuimen voor professionals en particulieren. Met meer dan 4.000 werknemers, een omzet van 1,3 miljard € en 25 productievestigingen op 5 continenten, is dit 100% Belgische familiebedrijf een belangrijke internationale speler in afdichtingsmiddelen, lijmen en schuimen voor de bouw, retail en industrie.

Oprichter Vic Swerts is nog steeds de voorzitter. Uitgebreide investeringen in onderzoek en ontwikkeling, een langetermijnvisie op vlak van innovatie en de aanpassing aan lokale markteisen, vormen de basis voor de uitzonderlijke prestaties van de onderneming.

Qu'y a-t-il à découvrir ?

Bekijk met eigen ogen hoe Soudal de lijmen en kokers die je in de winkel tegenkomt, produceert. Ontdek waar de Soudal-producten in jouw dagelijkse leven gebruikt worden. Bezoek ook de nieuwe volautomatische ‘factory of the future’ die op dit moment gebouwd wordt met alle nieuwste innovaties. Geniet van de fan shop van Soudal Quick-Step, en van entertainment voor klein en groot. Interesse om voor Soudal te komen werken? Onze rekruteringsteam ontvangt je graag!

Everdongenlaan 18
2300 Turnhout
14/05/2023
10u00 - 17u00
Des places de stationnement sont disponibles: Parking Signify: Zierenbosstraat, 2300 Turnhout
Les animaux domestiques ne sont pas autorisés.
Cette activité est entièrement accessible aux personnes handicapées.
Il n'y a pas d'âge minimum.