Retour à l'aperçu

VALTRIS AO Belgium

  • Limbourg
  • ChimieBiotech

Wil je weten waar de chemische bouwstenen van o.a. geneesmiddelen, cosmetica, epoxy vloeren, de amandelsmaak in voeding of gewasbescherming worden gemaakt?

Schrijf je in

Valtris Advanced Organics, met een geschiedenis die teruggaat tot Tessenderlo Chemie, en nu onderdeel is van het Amerikaanse moederbedrijf, exporteert wereldwijd organische chloorderivaten per vrachtwagen, trein of container naar méér dan 50 landen wereldwijd, van Europa over Brazilië tot Japan. Met 90 mensen in Tessenderlo vormt Valtris een sterk team van o.a. productie- en onderhoudsmedewerkers, ingenieurs, verkopers, aankoop- en klantendienst, en milieu- en kwaliteitsexperten. Kom ons boeiend verhaal zelf ontdekken.

Qu'y a-t-il à découvrir ?

Tijdens een gegidste rondleiding met de bus kan je een blik werpen achter de schermen van onze productie-installaties. Je ontdekt ook meer over alle toepassingen van onze producten, onze duurzaamheidsinitiatieven en over werken bij Valtris. Op het animatieplein kan je onder meer een interactieve wetenschapsshow volgen, een hapje en drankje nuttigen of de handen uit de mouwen steken bij leuke doe-activiteiten voor kinderen: een interactieve wetenschapsshow, chemieproefjes, knutselworkshop, springkastelen.

Schrijf je in

3980 Tessenderlo
14/05/2023
10h00 - 16h30
Des places de stationnement sont prévues à proximité.
Les animaux domestiques ne sont pas autorisés.
Cette activité est partiellement accessible aux personnes handicapées.
Il n'y a pas d'âge minimum.