Retour à l'aperçu

Vynova Belgium

  • Limbourg
  • Chimie

Wat is er nodig om zowel chocolade en zero-frisdranken te maken, vinylplaten, zwembaden en suikerklontjes? De chemie van Vynova! Onze producten spelen een vaak verborgen, maar cruciale rol om de dingen te produceren die ons leven aangenamer maken.

Schrijf je in

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

De plek waar Vynova die chemie creëert, ligt in Tessenderlo. Je vindt ons op een terrein van meer dan 100 voetbalvelden groot, met onder meer een eigen spoorweg, brandweer en dokterspraktijk. Een productiesite waar 600 knappe koppen werken - van ingenieurs en mechanici tot verkopers en laboranten - en waarvan de geschiedenis 130 jaar teruggaat.

Qu'y a-t-il à découvrir ?

Tijdens een gegidste rondleiding met de bus krijg je een kijk achter de schermen van onze productie-installaties. Je ontdekt er meer over alle toepassingen van onze producten, over onze duurzaamheidsinitiatieven en over werken bij Vynova. Op het animatieplein kan je een interactieve wetenschapsshow volgen, genieten van een hapje en drankje of de handen uit de mouwen steken tijdens leuke doe-activiteiten voor kinderen: chemieproefjes, knutselworkshop en springkastelen.

Schrijf je in

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Heilig Hartlaan 21
3980 Tessenderlo
14/05/2023
10h00 - 16h30
Des places de stationnement sont prévues à proximité.
Les animaux domestiques ne sont pas autorisés.
Cette activité est partiellement accessible aux personnes handicapées.
Il n'y a pas d'âge minimum.